Ziyaretlere Meclis Başkanı Kahraman ile birlikte TBMM Başkanlık Divanı üyeleri; TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın (Adıyaman),TBMM  İdare Amirleri; Salim Uslu (Çorum), Ahmet Gündoğdu (Ankara),  Orhan Karasaray (Hatay), Tufan Köse (Çorum), TBMM Katip Üyeleri; Sema Kırcı ( Balıkesir), Fehmi Küpçü (Bolu), Ömer Serdar ( Elazığ), Mustafa Açıkgöz ( Nevşehir), İshak Gazel ( Kütahya), Mücahit Durmuşoğlu (Osmaniye), Elif Doğan Türkmen (Adana) de katıldı.

Kahraman ve beraberindekiler, üzerinde "TBMM Başkanlığı" yazılı çelengi saldırının gerçekleştirildiği yere bıraktı.

Burada konuşan Kahraman, Kayseri'de de bir terör saldırısı olduğunu hatırlatarak, "Bunlar sona ermenin yansımaları, yankıları." dedi.

Türkiye'nin behemehal üstesinden geleceği bu terörü yeneceğini vurgulayan Kahraman, saldırıların ülkenin gelişmesine engel olamayacağını kaydetti.

Ne zaman Türkiye bir zıplama noktasına gelse derhal çeşitli mihrakların içeride de buldukları destekçilerle harekete geçtiklerini anlatan Kahraman, "Beşiktaş'taki saldırıda bütün Türkiye'nin bağrı kanadı. Hepimizin bağrı kanadı ama yılmak yok, sevindirmek yok. Bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz. Ailelerine, milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralılarımıza şifalar diliyorum. Allah rahmet eylesin." diye konuştu.  TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başkanlık Divanı üyeleri, daha sonra dua ettiler.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başkanlık Divanı üyeleri, 10 Aralık'taki terör saldırısı nedeniyle taziyelerini iletmek üzere Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kahraman ve beraberindeki heyeti, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ağırkaya karşıladı. Kahraman, tören mangasını selamladı.

İsmail Kahraman ve beraberindekiler daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Valiliği’ni ziyaret etti

Ziyaretlerin ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu tedavi gören Çalışma eski Bakanı Yaşar Okuyan'ı hastanede ziyaret ederek acil şifalar dilediler.

Uslu, İstanbul Beşiktaş'taki saldırıda ağır yaralanan ve Çapa Yoğun Bakım Ünitesi’nde yatan hemşehrimiz Polis Memuru Eren Yücel'i ve ailesini, saldırıda yaralanan hemşehrimiz Oktay Karslı ve ailesini ziyaret ederek "geçmiş olsun" dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim