Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Çorum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ve İnsani Değerler Platformu Çorum Şubesi tarafından “Pedallar Baharda Başka Dönüyor” konulu bisiklet turu düzenlendi.

Cumartesi günü Çomar Barajı’nda saat 10.00’da gerçekleşen bisiklet turuna, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Seyfettin Zengin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak, Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Çorimder Başkanı Ayhan Poyraz katıldı. Her yaş kategorisinden olmak üzere 96 sporcu sağlık için pedal çevirirken, tur sonunda belediye tarafından sporculara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Çekiliş öncesi kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, bu tür faaliyetlerin artması gerektiğini söylerken, bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

6 KİŞİYE ÇEKİLİŞLE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Çorum halkının doğa ile bütünleşmesi, bisiklet sürerek sağlıklı yaşama bilincinin oluşturulması ve ailesiyle birlikte sosyal bir etkinlik içerisinde bulunması amaçlı yapılan bisiklet turu sonunda kura ile 6 kişiye bisiklet hediye edildi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim