Toprak Sanayi, Tekstil Sanayi, Çeltik Sanayi ve turizm başta olmak üzere ilçe ekonomisi oluşturan çeşitli sektörlerden işadamlarının yoğun katılım gösterdiği iftara Çorum Vali Yardımcısı Adem Saçan, Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Samsun Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İrfan Kıymaz, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek, Malmüdürü Hüseyin Zengin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda işadamı katıldı.
Derneğin her yıl Ramazan ayında iftar programı düzenlediğini belirten OSMİAD Başkanı Sakin Bilge, Ramazan vesilesi ile ilçe ekonomisini oluşturan bütün sektörlerin temsilcileri ile bir kaynaşma ortamı amaçladıklarını ifade etti.
Osmancık’ta İşadamlarının birlik, beraberlik ve kaynaşma duygusuna önem verdiğini kaydeden Bilge, bunun zaman zaman bazı organizasyonlarda öne çıktığını belirterek iftara katılanlara teşekkür etti.
Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise iş adamlarının ortaya koyduğu birlik ve beraberliğin ilçeye örnek teşkil ettiğini ifade etti.
Bu birlikteliğin daim olması temennisinde bulunan Karataş “Ramazan ayı rahmet, bolluk ve bereket demektir. İnşallah bolluk ve bereketin, birlik ve beraberliğimizin, huzurumuzun ilelebet devam etmesini diliyorum. Şehrimizin iş adamları ve bürokratlarıyla bizleri bir araya getiren OSMİAD yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Editör: TE Bilisim