SAHA: 1 No’lu Dış Saha.
HAKEMLER: Gökhan Özbulut, Metin Cebeci, Cemal Alpay.
4.HAKEM: Murat Göze.
OSMANCIKSPOR: M.Zahid, Ümit (Dk. 40 Kadir) (Dk.107 Onur Yılmaz), Hüseyin, Turgay, Emrecan, Tahir, Oğuzhan, Anıl, Onur Özçiftçi, Mahir, Furkan (Dk.56 Eren)
ORTAKÖY BELEDİYESİ ŞAPİNUVASPOR: Emrah, Yunus Özcan, Mustafa Alat, Yunus Can, Barış (Dk. 117 Alaattin), Fatih, Hüseyin, Adil (Dk.58 Arif), Burak, Mustafa Veran, Hakan (Dk.83 Taner)
GOLLER: Dk. 102 Tahir (Osmancık), Dk. 104 Burak (Ortaköy)
PENALTILAR: 6-7 (Ortaköy)
KIRMIZI KART: Dk.109 Mahir (Osmancık)
SARI KARTLAR: Yunus Özcan, Burak, Taner, Emrah (Ortaköy), Emrecan (Osmancık)

Yeni sezonda Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek takımı belirleyen baraj maçını Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor penaltılarla kazandı.
Dün, 1 No’lu Dış Saha’da oynanan ve Samsun bölgesi ulusal hakemlerinden Gökhan Özbulut’un yönettiği maç oldukça çekişmeli geçti. Normal sürede iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince 90 dakika 0-0 eşitlikle sona erdi ve uzatmalara geçildi.
15’er dakikalık 2 uzatma devresinin ilk yarısında goller peş peşe geldi. 10.dakikada Osmancıkspor’un kazandığı serbest vuruşta Tahir topu ağlara gönderirken, Ortaköy temsilcisi bu gole 2 dakika sonra Burak’la cevap verdi. Sağdan yapılan ortaya iyi yükselen Burak şık bir kafa vuruşuyla skoru 1-1 yaptı.
İkinci uzatma devresinde gol olmayınca penaltılara geçildi. Penaltılarda Osmancıkspor’a 7-6 üstünlük sağlayan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor sahadan 8-7 galip ayrıldı ve bu sezon da bir üst lige yükselme başarısı gösterdi.
Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Çorum’u temsil edecek. Bu sezon BAL’da mücadele eden Osmancıkspor ise yeniden 1.Amatör Küme’ye düştü.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim