(AŞAĞIDA OKUYACAĞINIZ YAZI, 2018 DE YAPTIĞIM MİNİ BROŞÜRDÜR. En az 500 adet yazıcımdan çıktı alıp dağıttım. Hâlâ dağıtmaya devam ediyorum. Yıllardır en büyük korkum 24 NİSAN uydurma tarihini “DÜNYA SOYKIRIM GÜNÜ” ilan ederlerse, her sene her 24 Nisanda atalarımıza küfür etme günü olacak. Bu kadarla da kalmaz. Başımıza çok büyük belâlar, yaptırımlar gelir diye yazmıştım. Olabilecek belâları da tahminen sıralamıştım. Ne yazık ki dediğim oldu. Koktuğum başıma (başımıza) geldi. 6 Ekim 2022 Perşembe TARİHLİ HÜRRİYET GAZETESİNDEKİ HABERİN fotoğrafını lütfen dikkatle okuyun. ABD’nin California eyaleti 24 Nisan uydurma tarihini SOYKIRIM GÜNÜ İLAN ETMİŞ. Bunun arkası gelecek. Benim derdim, benim yürek yangım, onların böyle kararlar alması değil. Onlar düşman, hain ve kalleş. Aleyhimize en kötü, en zarar verici her şeyi yaparlar. Beni kahreden, bizim uyumamız ve umursamaz olmamız. Tehlikenin ciddiyetini idrak edemeyişimiz. Hiçbir emek vermeyişimiz. Daha kötüsü ve üzülerek söylüyorum. Ne yazık ki başımızdakiler bile bu konuda yeterli bilgi sahibi değil. Hatta gerçekleri doğruları bilmiyorlar. Buyurun okuyun. Her satırımı ispata hazırım. Dört yıldır aşağıdaki broşürümü bedava dağıtıyorum. İçinde asla yalan, hile ve çarpıtma dahi yoktur. Yalan diyen çıksın karşıma hodri meydan. Eleştirilerinizi bekliyorum.)

Türk milletinin en hayatî meselesi olan, ermeni iftiralarına karşı size ön bilgi vermek ve son kitabımı tanıtmak için yazılmıştır. Kapak resmini gördüğünüz eser, uzun yıllar üzerinde çalıştığım bu davaya dair beşinci kitabımdır. Kültür Ajans yayınlarından ve internetten temin edebilirsiniz. Bu davayı küçümsemeyin. Türk düşmanı hainler bu yalanı bilerek ve inadına destekliyor. Tehlike büyük! …!

Tarihi inkâr eden SOYKIRIM YAPAN ERMENİLERDİR – nokta.

Bu kitap ile atalarımızın bu vatanı; ne büyük acılar ve imkânsızlıklar içinde bize bahşettiklerini göreceksiniz. Her parti, parti, belediye, dernek ve sendika başkanı; öğretmen, işçi, memur, patron yani aklı eren ve düşünen her Türk vatandaşı mutlaka her ay Ermenileri suçlamalıdır. Çünkü Ermeniler 24 Nisandan önce her hafta, uydur muyorum her hafta, planlı olarak, tüm dünya kamuoyunun beynini yıkamak için mutlaka ve mutlaka “Türkler soykırım yaptı” diye yazıyorlar, konuşma yapıyorlar. Biz ne yazık ki Ermeniler 24 Nisanda sekiz milyara “Türkler 1915te 1,5 milyon Ermeni öldürdü” yalanını ilan ettikten sonra, 25 ve 26 Nisanda cılız bir karşı savunma yapıyoruz. Tekrar 364 gün uykuya dalıyoruz. Hiç ama hiiiiç anmıyoruz.

(SÜRECEK)