Çorum Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı’ndan Murat İşçimen, bu yıl elde ettiği başarılara bir yenisini de Düzce’de ekledi. İşçimen, 115 bisikletçinin katıldığı Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışlarında ikinci oldu.
Çorum Belediyespor’un Amatör Sporlardan Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Ercan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sporcuları Murat İşçimen’in, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce Valiliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Düzce-Topuk Yaylası’nda düzenlenen ve 8 kategoride 115 sporcunun katıldığı Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmalarında, master erkekler +40 kategorisinde ikinci olup gümüş madalya kazandığını belirtti.
Bisiklet branşında katıldıkları her yarışmadan madalya ile döndüklerini ifade eden Mustafa Ercan, “Fethiye'de 5-8 Mart tarihlerinde düzenlenen yarışlardan, daha sonrasında 24-26 Haziran’da Karaman’da düzenlenen “Karaman Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası”ndan takım ve bireysel madalyalarla dönmüştük, şimdi de Düzce'de düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları'nda gümüş madalyayı Çorum'umuza getirdik. Çorum Belediyespor olarak spora verdiğimiz önemin meyvelerini başarı olarak alıyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim