TFF 3.Lig 3.Grup’ta geçtiğimiz hafta Elaziz Belediye’ye deplasmanda son dakika golüyle yenilerek Play-Off potasının 5 puan gerisine düşen Çorum Belediyespor, yarın sahasında Cizrespor’la son derece kritik bir maça çıkacak. Kırmızı-Siyahlılar, kritik maç öncesinde galibiyete odaklandılar.

Hafta başında Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve yardımcılarının yanı sıra futbolculardan Salim, Taner, Doğukan ve Emre Okur’la yollarını ayıran Çorum Belediyespor, yarınki Cizrespor maçına ve sonraki karşılaşmalara altyapı koordinatörü Selim Sümer nezaretinde çıkacak. Sümer nezaretindeki ilk sınavını Cizrespor’a karşı verecek olan Çorum Belediyespor, aynı puandaki rakibini yenip Play-Off potasındaki en yakın rakibi Elaziz Belediye’nin Osmaniye deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

42’şer puanlı Çorum Belediye ile Cizrespor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Önder Turgay Demirdak yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Önder Turgay Demirdak’ın yardımcılıklarını ise Aydın bölgesinden Faik Polat ile İzmir bölgesinden Arda Darcan yapacak. Çorum Belediyespor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçın dördüncü hakemi ise yine İzmir bölgesinden Barış Asım Ünal olacak.

Kritik maç öncesinde Çorum Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Cizrespor’da ise kart cezalıları Burak Ayvaz, Cemre Atmaca ve Mazlum Öndil takımdaki yerlerini alamayacaklar.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim