Takımda geçen sezondan kalan 6-7 futbolcu olduğunu, bunun yanında genç bir kadro kurulduğunu hatırlatan Abdullah Karmil, “Genç bir takım olmamıza rağmen lige deplasmanda aldığı 2-0’lık Tepecikspor galibiyetiyle başladık. Ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda Yozgatspor’u yine deplasmanda ve aynı skorla yendik. Adliyespor maçını kazanıp bu başarımızı taçlandırmak istiyorduk. Ama olmadı. Son saniye golüyle berabere kaldık.

Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Ama her puan çok önemli. Bu puanlar bize sezon sonunda çok lazım olacak. Bu yüzden her puanın büyük önemi var. Bahane üretmek istemiyoruz ama Adliyespor maçında havanın çok sıcak olması takımı olumsuz etkiledi” dedi.

MAÇ EKSİĞİM VAR

Bu hafta Sultanbeyli Belediye ile oynayacakları maça odaklandıklarını da kaydeden deneyimli futbolcu, “Hedefimiz mutlak puan ya da puanlar. Yenilgi aklımızın ucundan bile geçmiyor” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon çapraz bağlarından ameliyat olduğu için uzun süre sahalardan uzak kaldığı hatırlatılan Abdullah Karmil, “Futbolculuk kariyerimde ikinci kez çapraz bağlarımdan sakatlık geçirdim. Şu anda fiziksel bir eksiklik hissetmiyorum. Ama maç eksiğim var” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim