Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta mücadele edecek olan Eti Lisesi Gençlikspor, aynı gruptaki rakiplerinden Yeni Amasyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 16.30'da Nazmi Avluca Sahası'nda oynanan karşılaşmaya beklenildiği gibi konuk ekip Yeni Amasyaspor etkili başladı. İlk dakikalarda Arda, Hayrullah ve Samet ile Eti Lisesi Gençlikspor kalesinde gol arayan Yeni Amasyaspor, 30.dakikada Arda'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra oyuna ortak olan Çorum temsilcisi Eti Lisesi Gençlikspor Vedat, Medet ve İsmail ile Yeni Amasyaspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı 1-0 Yeni Amasyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Eti Lisesi Gençlikspor, Orhan'ın yerine Recai, Medet'in yerine Serkan değişikliği ile başlarken, konuk ekip Yeni Amasyaspor 10 futbolcusunu değiştirerek ikinci yarıya başladı. As kadro ile ikinci yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyan Yeni Amasyaspor 65.dakikada savunmanın hatasını affetmeyen Kahe ile farkı ikiye çıkardı. Mücadelenin son dakikalarında gol için Eti Lisesi Gençlikspor’a kalesine yüklenmeye devam eden, Yeni Amasyaspor Ufuk ile bir gol daha bularak farkı 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0 Yeni Amasyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

SAHA: Nazmi Avluca.

HAKEM: Ersoy Aksoy.

ETİ LİSESİ GENÇLİKSPOR: Ozan, Alihan (Seydi), Hüseyin, Serhat, Umut (Rıza), Orhan (Recai), Furkan, Vedat (Bilal), İsmail, Medet (Serkan), Mert (Osman).

YENİ AMASYASPOR: Enes (Veysel), Oğuz (Mikail), Aslan (Emre), Yasin (Ali), İsmail (Çetiner), Umut (Ufuk), Berati (Selim), Orhan (Kahe), Arda (Sane), Hayrullah (Emrah), Samet (Uğur).

GOLLER: Dk.30 Arda, Dk.65 Kahe, Dk.90 Ufuk.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim