Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Kürşat Abid Ahıskalı’nın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı ziyarette ev sahipliğini Derneğin eski başkanlarından Fazlı Koçak üstlendi.
Dün gerçekleşen ziyarette CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Yürekli’ye Başkan Yardımcısı Satı Tüccar ve Sekreter Saliha Beker’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Satı Önal, İmam Çakar ve Hülya Özdemir de eşlik etti.
Seval Yürekli, geçtiğimiz günlerde göreve seçildiklerini anımsatarak, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası vesilesiyle hem tanışma hem de kutlama amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.
Altı Nokta Körler Derneği Yöneticisi Fazlı Koçak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP’li kadınlara teşekkür etti. Fazlı Koçak engelli bireylerin siyasî partiler ve sivil toplum örgütlerinden başlamak üzere ülke yönetiminde daha aktif yer almalarını arzu ettiklerini belirterek, özellikle Belediye yöneticilerinden engelli bireylerin yaşam koşullarının kolaylaştırılmasına yönelik düzenleme ve tedbirler almalarını istedi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim