Hitit Gençlikspor’un çekilmesinden sonra 10 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U14 Futbol Ligi’nde heyecan önceki gün oynanan 8.hafta maçlarıyla devam etti. 2 No’lu Sentetik Saha’da 4 maç oynanırken, haftaya zirve ortağı olarak giren Çorum Belediyespor ile Mimarsinan Gençlikspor arasında oynanan maçı 8-1 kazanan Çorum Belediye şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.

Haftanın diğer maçlarında ise, İskilipgücü Ulukavakspor’u 7-1, Gençlerbirliği Osmancık Belediye’yi 5-2, H.E. Kültürspor da İskilipspor’u 2-1 yendi. Hitit Gençlikspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Alaca Belediyespor 3-0 hükmen galip sayılırken, Çimentospor haftayı bay geçti.

Bu sonuçların ardından, 7’de 7 yapan Çorum Belediyespor 21 puanla liderliğini sürdürürken, Mimarsinan 18 puanla 2.sırada kaldı. Kültürspor ve Osmancık Belediye’nin 15’er puanla 3.sırayı paylaştığı ligde Gençlerbirliği’nin 13, Alaca Belediye’nin 12, İskilipspor’un 10, Çimentospor’un 6, İskilipgücü’nün5, Ulukavakspor’un ise 3 puanı bulunuyor.

Ligde 9.hafta maçları 12 Kasım Pazar günü oynanacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim