NIKAH240423

Feyza-Halil İbrahim Aşgın çiftinin kızları Elif Aşgın ile Hatice-Hüseyin Özkan çiftinin oğulları Emre Özkan, önceki akşam Altınkaya Arena Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

Düğün merasiminde Elif Aşgın ile Emre Özkan çiftinin nikahını Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın kıyarken, Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Milletvekili adayları Yusuf Ahlatcı, Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başta olmak üzere bürokrasi, siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

Çorum Belediye Başkanı Aşgın nikahın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da; “Bir kız evlat babasının en güzel, mutlu ve zor günlerinden biri bize de nasip oldu… Biricik kızım Elif ve damadım Emre'ye Rabbimden bir ömür mutluluklar diliyorum. Allah, herkese evlatlarının bu en mutlu gününü görmeyi nasip etsin” görüşüne yer verdi.

ÇORUM HABER Aşgın ve Özkan ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar diler.

DUGUN240423 (1)

(Haber Merkezi)

Editör: HABER MERKEZİ