Ulukavak Mahallesi Yaşatma Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Kılıç tarafından gündeme getirilen sağlık ocağının yıkımı gerçekleştirilmiş ve 2 yıl önce yeni inşaat çalışmalarına başlanmıştı. Geçici binasında hizmet vermeye devam eden sağlık ocağının yeni binasına kavuşması noktasında çalışmalara hız verildi.

ulukavak 2928j
Konuyla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı İlhan Kılıç, Ulukavak Mahallesi yeni sağlık ocağının inşaatına 2 yıl önce başlandığını, inşaatın yüzde 70 seviyesine ulaştığını, 2024 Haziran ayında bitirileceğini ve en geç 2024 Eylül ayında hizmet vermeye başlayacağını bildirerek, yeni binada röntgen hizmetinin de verileceğini açıkladı.
Daha önce Pazartesi Pazarı'nda bulunan 2 nolu sağlık ocağı için yıkım kararı alınmasında, binanın boşaltılmasında ve yıkılmasında, ihale sürecinde işin takipçisi olduklarını, inşaat çalışmalarını da yakından takip ettiklerini bildiren Kılıç, bundan sonraki süreçte de takip ve girişimlere devam edeceklerini bildirdi.
İlhan Kılıç, “Sağlık ocağının yıkılmasında ve tekrar yapılmasında bizlere destek olan başta milletvekillerimiz ve il sağlık müdürümüze, eczacılarımıza, sağlık personelimize, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İnşallah halkımız yıkın bir zaman sonra güzel bir sağlık ocağında hizmet almaya başlayacaktır. Sağlık ocağının şimdiden mahallemize, ilimize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

ulukabak 23828
Mahalle halkı ise sağlık ocağı binasının da modern ve çağın koşullarına uygun olarak mahalleye kazandırılmasında girişimlerde bulunan, emek ve desteğini esirgemeyen İlhan Kılıç’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi