Herkes tek ve yalnız çalıştığı için, soykırım suçlusu Ermenilerin yalanlarına karşı sesleri duyulmuyor. Her biri ayrı bir kıymet olan bu insanlar ve dernekler bir çatı altında toplansa ve senede bir kaç kere,  tek ses olarak DEKLARASYON –BEYANAT yayınlasa daha tesirli olmaz mı? Mâlûmunuz Ermenilerin 2000 den fazla derneği var. Bir araya gelip, maddi destek de yaparak ülke, ülke dolaşıp 365 gün çalışıyorlar. Biz ise 24 Nisan gelince, ABD başkanı ne diyecek diye ağzına bakıyoruz. Sonra 25- 26 Nisan’da cılız, zayıf basit cevaplar verip 27 Nisanda Ermeni meselesini unutuyoruz. Hem de 363 gün hiç hatırlamıyoruz. Ama onlar konuşmaya ve eylemlere devam ediyor. İşte son örnek! Hürriyet Gazetesinde yayınlandı. Biz uyuyalım. Onlar işte böyle çaba ve çalışma içindeler.  24 Nisan 2023 de ellinci(50) kere ABD başkanı ne diyecek diye ağzına mı bakacağız? Gelecek 24 Nisanlarda da hep böyle mi olacak?
Elinoğlu Ermeni adı hiç anılmazken 24 Nisan’a altı ay varken, 24 Nisan tarihini resmen SOYKIRIMI ANMA GÜNÜ ilan etti.  O günden beri biz ne yaptık? Hiiç. İşte yine bir 24 Nisan geliyor. Devlet büyüklerimize, parti başkanlarına, belediye başkanlarına, dernek ve sendika başkanlarına soruyorum bir planınız, tebliğiniz var mı? Ne düşünüyorsunuz?  Ta dünyanın öbür ucunda Amerika’nın California eyaleti 24 Nisan’ı soykırım günü ilan etmiş. Bizim kaleye golünü atmış. Biz gol yediğimizin bile farkında değiliz! 

- Tarihçi Prof. Caner ARABACI -

Sustuk, sustuk suçlu olduk. Haklı olan, soykırıma ve ihanete uğrayan Osmanlı  Müslim tebaasıdır. Lütfen artık susmayın!  Bu gerçeği sık sık, yüksek sesle söyleyin ve yazın. Tarafsız tüm dünya tarihçileri ERMENİLER SOYKIRIM YAPTI diyor, biz susuyoruz. Hayret!   Türkler neden susuyor? Bilgisiz olduğu için susuyor. Böyle gaflet, bu kadar gaflet olmaz!
Yukarıda andığımız gibi 200 yıldır Türk düşmanı olan Hıristiyan dünyasının kasten ve inatla atalarımıza bulaştırdıkları dünyanın en iğrenç iftirasına karşı susmak vallahi suçtur.  Fotoğrafını gördüğünüz kitapta soykırım suçlusunun Ermeniler olduğu çok ve net ispat edilmiştir. Tükler, artık sanık sandalyesinde oturan ve savunma yapan bir avukat değildir. Gerçek suçlu Ermenileri suçlayan bir savcıdır. Siz de bu kitabı okuyunca artık suçlunun avukatı değil, haklının savcısı olacaksınız. Her yerde “Soykırım Suçlusu Ermeniler - Anadolu’da Türklere soykırım yapan Ermeniler”  diye anacaksınız. Ermeni mevzusu anıldığı her yerde; …, “Şu Soykırımcı Ermenler - Dünyanın En Büyük Yalanını Uyduran Ermeniler” - “Ağlayarak öldüren, artist Ermeniler”--  diyeceksiniz. Bilgi edinmezseniz,  ya susacaksınız, . . .,  ya da atalarınıza iftira atan yalancılara inanırsınız.
DİKKAT!
Sözde Ermeni Soykırımı demek Türk Milletine hakarettir. Bu laf tuzaktır. Bu ifade Ermeniye hizmettir Çaktırmadan size “Ermeni soykırımı” dedirtmiş oluyorlar. Üstelik biz aklımızca Türkler soykırım yapmadı diye savunma yaparken, suçlu sandalyesinde oturmuş olduğumuzu fark etmiyoruz. İşte tuzak bu. Soykırım yapan Ermenilerdir. Özür dilemesi gereken Ermenilerdir dememiz gerekirken; vallahi Türker soykırım yapmadı diye -  saf saf -  suçlu sandalyesine oturup savunma yapan biziz. Tarihte asla ve asla soykırım olayı yok. Öyleyse niye soykırım yapmadık diye savunma yapıyoruz ki? Onlar yüz yıldır ispat edemedi. Çünkü yalan. Eğer doğru olsaydı, Türk düşmanı Hıristiyan dünyası bunu yüz yıl evvel kabul ederdi. Seksen yıldır Ermeniler dilenci gibi dünyayı kapı kapı dolaşıyorlar. Sanki dünya tarihçileri bilmiyormuş gibi, 1915 te Ermenilere soykırım yapıldı diye propaganda yapıyorlar.  
120 sene kimseyi inandıramadılar. Bu defa yalan masasına din kartını attılar. İnsanların dini inançlarını istismara başladılar. Türkler Ermenileri Hıristiyan olduğu için öldürdü demeye başladılar. İzin verirseniz biz şuraya bir direk dikelim. Senede bir gün kendi kendimiz anacağız dediler. Böylece dolaylı olarak kendilerini desteklettirmiş oldular. Bundan sonra her 24 Nisan günü 130 -140 ülkede Türklere hakaret ve küfür töreni yapacaklar.  O ülke televizyonları bunu haber yapacak. …, Biz ne yapacağız?..., ….! -L-  
0-0-0 

İLK ERMENİSTAN BAŞBAKANI KAÇAZNUNİ