Alaca Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda sahneye çıkan engelli ve otizmli öğrenciler, hazırladıkları halk oyunları ve zeybek gösterileriyle büyük alkış aldı. Öğrencilerin sahne performansını vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüleyerek ölümsüzleştirdi.
Programa katılan Alaca Kaymakamı Engin Tok, "Bu anlamlı organizasyonda yer almaktan büyük mutluluk duydum. Öğrencilerimizin performansı, geleceğe dair umudumuzu artırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan da öğrencileri tebrik ederek, "Alaca’da özel bireylerin her zaman yanındayız. Bugünkü etkinlik, toplumda dayanışmanın ve sevginin en güzel örneklerinden biriydi" diye konuştu.

7E752188 1D9B 424E 9E5C Ddb5C72F374616Bd0365 6Ff3 4F8B Abbd E4C2Bd9Db5A0

Editör: İHA AJANS