Aynı anda 2 bin kişilik yemekli düğün organizasyonu ve 3 bin kişilik yemeksiz toplantı organizasyonu yapabilecek büyüklükte Samsun Yolu 1. Kilometre üzerinde kurulan Yıldız Park Düğün ve Kongre Salonu bölgenin en büyüğü olarak dikkat çekiyor.

Büyük Vadi Restaurant ve Düğün Salonu’nun kapatılmasının ardından Mehmet Tahtasız, Doğan Ergül, Faruk Yılmaz, Sezgin Ayaz ve Nurettin Ateş tarafından kurularak işletilecek olan Yıldız Park sektöre hızlı bir giriş yaptı. Bünyesinde 750 kişilik otopark, çocuk oyun alanları, gelin odası, mescit gibi bölümleri de barındıran Yıldız Park Düğün ve Kongre Salonları, yemekli organizasyonlara hizmet veren 1000, 750, 400 ve 600 kişilik 4 salonu ile bölgesinde kapasitesi en büyük yer olarak dikkat çekiyor.

Son salonu da bir ay içinde hizmete girecek olan ve önümüzdeki dönemde konaklamaya yönelik de çalışmalar yaptıklarını dile getiren ilimizin tanınmış simalarından Faruk Yılmaz, “Firmamız 1974'den beri aynı sektörde kaliteden ve prensiplerinden ödün vermeden her sene biraz daha büyüyerek yoluna devam etmektedir. Yıldız Park olarak profesyonel ve güler yüzlü personelimiz ile her bütçeye uygun menüler hazırlayıp sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Geniş çeşit yelpazesi ile her damak tadına uygun şekilde hazırlanan menülerimizin kalitesi ve lezzeti ile sizleri fazlasıyla mutlu edeceğinden eminiz. Mutlu anlarınıza şahitlik edecek salonlarımızda görüntüyü kısıtlayan kolon ve direklere yer vermedik.

Aynı zamanda yedi metreye varan tavan yüksekliği ile bir çok salondan daha ferah ve geniş bir alana sahip olan Yıldız Park, hayatınızda belki de bir kez yaşayacağınız en özel anların her aşamasını en ince ayrıntısına kadar planlayan organizasyon ekibimizle en özel günlerinizi unutulmaz anılarına dönüştürecek. En yeni ve lüks yüzü ile yaşayacağınız mutlulukların sonsuz olmasını diler, kalitenin farkını bizimle yaşamanızı tavsiye ederiz” dedi.

İki ayrı salonun orta bölümünün açılması ile birleştirilerek 2 bin kişilik yemekli ve 3 bin kişilik kongre gibi toplantılara evsahipliği yapabileceğini söyleyen Yılmaz, işletmeyi kurmadan önce Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük kentlere giderek sektördeki salonları incelediklerini, havalandırma, ısıtma ve ses sistemlerinin son teknoloji olduğunu, 5 arkadaş olarak sektördeki birikimlerini de bu işyerine katarak Çorum’un ve bölgenin en büyük kapasiteli salonunu yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Çorum’da Turban ile başlayarak bir çok düğün salonunun kuruluşunda ve işletmesinde görev aldığını hatırlatarak üçüncü nesile düğün yaptıklarını, mutfak kadrolarının usta öğreticilerden oluştuğunu, amaçlarının sadece düğün yapmak olmadığını ve her salonlarının arkasında misafirlerin dinlenebileceği bölümler de oluşturduklarını söyleyen Yılmaz, ayrıca işletmenin açık bölümlerinin kır düğününe de uygun olduğunu vurguladı.

Çorum’da kongre turizmine de katkı sağlamayı hedeflediklerini söyleyerek asıl amaçlarının para kazanmak olmadığını ifade eden Faruk Yılmaz, sektörde çıtayı biraz daha yukarı taşımak için hizmet verdiklerini, burasının kurulmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Meclis üyeleri, mühendisler, firmada çalışan aşçısından garsonuna kadar tüm personele teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim