CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, firma ve esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Çöphüseyinoğlu sırası ile Greyder, Akça Plywood, Şenöz Metal, Kolix, Gülümoğlu Yem, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Çorum Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, yerel seçimler için destek istedi.

Fd329D4D 5B67 4432 8D52 69346B984623
Çalışarak, üreterek Çorum’un kalkınmasında büyük rol oynayan firma sahipleri ve çalışanları ile görüşen Çöphüseyinoğlu’na ziyaretlerde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri eşlik etti.
Çorum Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafın karşılaştığı yaygın sorunlar arasında altyapı eksiklikleri, güvenlik endişeleri, çevre düzenlemesi gibi sorunların olduğunu bildiğini ifade eden CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, “Göreve geldiğimizde esnafımızı ilgilendiren sorunları çözmek için Çorum Belediyesi olarak esnafımızın katılımını artırmak ve sesini duyurmak için düzenli toplantılar veya danışma ortamları sağlayacağız” dedi.

Fd329D4D 5B67 4432 8D52 69346B984623
Esnafın iş yerlerini tek tek ziyaret ederek, onlarla samimi bir şekilde sohbet eden Çöphüseyinoğlu, esnafın kendisine olan ilgisine teşekkür ederek hayırlı işler, bol kazançlar ve hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu. Esnafların karşılaştığı sorunları ve taleplerini de yerinde dinleyen Çöphüseyinoğlu, onların görüşlerini dikkate alarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.
İş insanları ve esnafla yapılan görüşmelerde Çöphüseyinoğlu, esnaflara yönelik belediye projelerini ve politikalarını da detaylı bir şekilde aktardı. Çöphüseyinoğlu, “Şehrimizin ekonomik dinamikleri arasında çok önemli yer tutan sanayi esnafımızın güler yüzleri, tebessümleri ve bizlere olan samimi yaklaşımları bizlerin bir kez daha motivasyonunu arttırdı. Bende, Belediye Başkanı seçilmem halinde yapacağım tüm belediye hizmetlerinde her kesimin yüzünü güldüreceğime buradan söz veriyorum” diye konuştu. 

Ac4A2Ae8 C361 4D4A 81C0 3Bef2130088E

Editör: KEMAL YOLYAPAR