Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar ile Halkla İlişkiler Yönetmenimiz Selda Fındık, TV 19’un yayına başlaması nedeniyle, dün, Azapahmet Camii üstündeki yönetim merkezini ziyaret ederek, Anadolu Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç’a “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Geçmiş yıllarda üç dönem Dodurga Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç, Mehmet Yolyapar’ın meslek yaşamında 47. yılına girdiğini hatırlatarak, sektörün duayenlerinin mesleki deneyimlerinden yararlanmaya çalışacaklarını söyledi.

Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar da, Çorumluların birlik ve dayanışması adına yıllar yılı büyük çabalar harcamış bir insan olarak, Çorum dışında yaşayan hemşehrilerle iletişimin önemini çok iyi bildiğini söyledi. Yolyapar, “TV 19’un dünyanın her yanındaki Çorumlulara ulaşarak bu iletişim boşluğunu dolduracağına inanıyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç, Yolyapar ve Fındık’a teknik birimleri ve stüdyoları da gezdirdi. Teknik Müdür Ali Aşır, konuklara bilgi verirken, TV 19’un şu anda Karadeniz Bölgesi’nin en güçlü teknik altyapıya sahip yerel televizyonu olduğunu belirterek, her şeyin profesyonelce gerçekleştirildiğini, dünyanın her yanında yaşayan Çorumlularla buluşulduğunu söyledi.

TV 19 Genel Müdürü Murat Erdoğan ise, basına yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç’a teşekkür ederek, tamamen profesyonelce bir yönetim örneği sergilediklerini ve Çorum’un ihtiyaç duyduğu kanalı Çorum’a kazandırmak üzere büyük bir yatırımı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Erdoğan, “Çorum’u seven herkesin, bu yatırımcılara teşekkür etmesi gerekir” dedi.

Çalışanlardan çoğunun yayıncılıkla ilk kez tanışan insanlar olduğunu, bu nedenle TV 19’un bir nevi okul görevini üstleneceğini de vurgulayan Murat Erdoğan, “Çorum kardeşlik kenti. TV 19 da, bu duyguları Çorum’dan tüm Türkiye’ye yaymaya çalışacak. Çorum’un bu potansiyele sahip olduğuna ve yine Çorum adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inanıyorum” dedi.

Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar ve Halkla İlişkiler Yönetmenimiz Selda Fındık, TV 19’u ziyaretleri sırasında Anadolu Medya A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı, Dodurga eski Belediye Başkanı Bekir Kılıç’la bir süre sohbet ettiler. Bekir Kılıç daha sonra konuklarına TV binasını gezdirdi.

Teknik Müdür Ali Aşır, konuklara bilgi verirken…

Selda Fındık, haber sunucusu sandalyesinde…

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç, Teknik Müdür Ali Aşır, Kurgu Şefi Harun Demirel ve Program Sorumlusu Rabia Nur Hoşgör, teknik bölümleri tanıtırken, ÇORUM HABER mensupları Mehmet Yolyapar ve Selda Fındık ile birlikte objektife poz verdiler.

Genel Müdür Murat Erdoğan yönetiminde, TV 19 ekibi büyük bir moralle işe soyundu…

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim