CHP İl Başkanı Ümit Er, Milletvekili Aday Adayları; Mehmet Tahtasız, Recep Bacı, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri İskilip halkı ile buluştu.

CHP0604231

İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Var ile partililer tarafından karşılanan CHP heyeti, ilk olarak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti çalışmalarını değerlendirdi.

Daha sonra ise gruplar halinde esnaf gezisi düzenlendi, alışveriş pazarı ziyaret edildi.

İl Başkanı Ümit Er ve beraberindekiler,  İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek Başkan İsmet Uslu ile bir süre sohbet etti. Esnafın sorun ve talepleri hakkında bilgi alan CHP heyeti, Millet İttifakı’nın iktidarında yapılacak çalışmaları özetledi.

İsmet Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP heyetine teşekkür etti.

CHP0604233

Esnafın ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan CHP’liler; çocukların yatağa aç girmediği, anne ve babaların, gençlerin gelecek kaygısı yaşamadığı, ekonomide, tarımda, hayvancılıkta, sanayide, turizmde, eğitimde, sağlıkta, hayatın her alanında  atılımlar yapılması, hedeflere ulaşılması, herkesin yüzünün güldüğü bir Türkiye şartlarına kavuşmak için Millet İttifakı’nın iktidara gelmesinin şart olduğunu anlatarak, ülkede köklü bir değişikliğin yapılması için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde destek istedi. (Haber Merkezi)

Editör: HABER MERKEZİ