Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan, Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Mehmet Öztürk, Çağdaş Avukatlar Derneği Başkanı Av. Ahmet Özdel, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Okul Müdürü Nafiz Alperoğlu açılış konuşması yaparak, desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e, katkılarından dolayı Çorum Çağdaş Avukatlar Derneği Başkanı Av. Ahmet Özdel’e ve katılımcılara teşekkür etti.
Daha sonra bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Büyük, “İlimizde kütüphanesiz okul bırakmayacağız. Kütüphanelerimizi kitapla doldurarak öğrencilerimizle buluşturacağız. 34 okulumuza daha belediyemizle birlikte Z Kütüphane yapacağız. Çorum’da Eğitim Kalitesini Artırma Projesi (ÇEKAP) kapsamında “Her Okulun Bir Projesi Var” ile yoğun bir faaliyet içerisindeyiz. Hepimiz akşam evimize huzurlu bir şekilde gidebilmek için gayret ediyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yunus Emre Ortaokulumuzun kütüphaneye kavuşmasına verdikleri desteklerinden dolayı Çağdaş Avukatlar Derneği Başkanı’na da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından kütüphane açılışı yapıldı. Öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezen Büyük, öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim