Bu kapsamda dün de Buharaevler Mahallesi’nde Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, semt sakinleriyle bir araya geldi.

Mustafa Kemal Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Azmi Yeşil’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, bazı daire amirleri ve Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan ile çok sayıda yurttaş katıldı.

Toplantıda ilk olarak İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu tarafından Toplum Destekli Polislik uygulaması hakkında bir sunum yapıldı. Emniyet Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Murat Kolcu, polis-halk işbirliğinin sağlanması konusunda yurttaşların duyarlı olmalarını istedi.

Daha sonra söz alan Vali Yardımcısı Azmi Yeşil ise 2017 yılında Çorum’da 90 bin kişinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurduğunu belirterek, bu başvurulardan ihtiyaç sahibi olanlara çeşitli yardımlar yapıldığını bildirdi.

Devletin daima yurttaşların emrinde olduğuna vurgu yapan Vali Yardımcısı Yeşil, “Devlet, vatandaş için vardır. Bu koltuklarda oturan bizler de birer hizmetkârız. Bütün gönlümüzle ve ruhumuzla sizlere en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çabalıyoruz.” diye konuştu.

Toplantının basına kapalı bölümünde ise mahalle sakinleri Valilik ve Belediye’nin görev alanına giren konulardaki sorun, istek ve şikâyetlerini dile getirdiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim