Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz beraberinde yine aynı dizinin oyuncuları Cahit Kaya ve Mehmet Canpolat ile birlikte darbe girişimi sırasında bombalanan TBMM’yi ziyaret etti. TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile birlikte hasarlı yerleri gezen Şaşmaz bilgi aldı.
AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun da darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlatarak “Sizin yaşadığınız filmleri biz gerçekten yaşadık. Ne olursa olsun milli iradenin bizimle olduğunu biliyorduk. Milletimizin duaları bizimleydi” dedi.
Ziyaret nedeniyle teşekkür eden TBMM İdari Amiri Salim Uslu da ağaç sevenlerin hiçbirinin 'geçmiş olsun' demeye gelmediğini belirterek, “Ağaçlar severlerin hiçbirisi gelmedi. Nerede o ağaç severler, nerede o demokrasi bildirisi imzalayanlar. Kurşunlara hedef olmak pahasına burada görev almak zor iş” diye konuştu.
TBMM’nin demokrasinin mabedi olduğunu hatırlatan Şaşmaz, burayı düşmanın bile bombalamadığını, Türk milletinin birlikteliğinin bu sürecin sağlam şekilde atlatılmasını sağladığını sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim