Sibel Nançin, usta oyuncu Kazım Akşar’ın yönetmenliğini yaptığı ve dramaturjisi Erdem Yol’a ait oyunda; Kahraman Sivri, Aylin Çakın ve kendisinin rol aldığını söyledi.

Romeo ve Juliet'in gerçek hikâyesinde âşıkların, ailelerinin birbirine olan düşmanlığı yüzünden kavuşamadıklarını ve intihar ettiklerini hatırlatan Sibel Nançin, “Kahramanlarımız ‘Tarla Kuşuydu Juliet’ oyununda ise evlenip kucaklarına bir de kız çocuğu alıyorlar. Juliet’in dadısının Romeo’ya âşık olması, papazın iyice bunaması ve Shakespeare’in de oyuna katılmasıyla ortaya büyük bir komedi çıkıyor.” dedi.

Yeditepe Tiyatro olarak hem İstanbul’un önde gelen sahnelerinde tiyatroseverlerin karşısına çıktıklarını hem de Türkiye’nin birçok şehrinde sanat tutkunlarıyla buluştuklarını kaydeden Sibel Nançin, “Yeditepe Tiyatro”nun, Türkiye’nin ilk işaret dili tercümanlı tiyatrosu olma özelliği taşıdığına vurgu yaptı.

2018-2019 sezonunda Duru Tiyatro, Afife Jale Sahnesi, Zorlu Performans Sanatları, Baba Sahne ve Necmettin Erbakan Sahnesi gibi yerlerde oynayacaklarını belirten Sibel Nançin, en büyük arzusunun ise Çorum’da hemşehrileri karşısında sahneye çıkmak olduğunu dile getirdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim