Rektör Alkan’ın göreve geldiği günden beri birçok ortak çalışmayı birlikte gerçekleştirdiklerini ve bundan sonrasında da ortak çalışmalarının devam edeceğine inandığını belirten Kurt, Prof. Dr. Alkan’ın Çorum’a ve Çorumluya birçok katkı sağladığını, ilimizi ve üniversiteyi bir marka haline getirmek için her kesimle ortak iş birliği yaptığını ifade etti.
Çorumlular tarafından Hitit Üniversitesi’nin varlığının fark edildiğine, ortak paydaşlarla üniversite anlayışının geliştiğine ve AR-GE çalışmalarının aynı oranda katkı sağladığına vurgu yapan Kurt, bir Çorumlu olarak Alkan’ın çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu ve kendisiyle her ortamda ortak iş birliğine hazır olduklarını dile getirerek kendisine teşekkürlerini iletti.
Hitit Üniversitesi’nin altyapı çalışmalarındaki gelişiminin hükümetin vermiş olduğu desteklerle büyük bir hız kazandığını ifade eden Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise, ilimizin tüm paydaşlarının “Ortak Payda: Çorum” yaklaşımıyla hareket ettiğini belirterek ziyaretlerinden dolayı AKP Milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a teşekkür etti.
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim