Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren ÇESOB Başkanı Kılıç, “25.Dönemde yeniden Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri seçilmenizden dolayı tebrik ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “Ülkemiz AK Parti iktidarı ile oluşan güven, istikrar sayesinde büyük bir kalkınma yaşadı. Bunu yok saymak, görmezden gelmek ideolojik düşünmeden başka bir şey değildir. Hükümetlerimiz büyüme ve gelişmeyle birlikte esnaf ve sanatkârda oluşan sorunların çözümü ile ilgili gerekli önlemleri almıştır. Esnaf ve sanatkârın da yeniliklere, gelişmeye ayak uydurması gerekir. Burada da birlik olarak sizin yönlendirmeniz yön vermeniz oldukça önemli.
Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bugün Çorum yerel basınında yapılan bir haberde ekonomik durgunluk, koalisyon belirsizliği ve terörün pazarları da vurduğundan bahsediliyor. 7 Haziran seçimleri sonrası şu kısacık sürede bile ülkemizde yaşananları hep birlikte gözlemliyoruz. İçeriden ve dışarıdan ülkemizin milli birlik ve beraberliğine kast eden bütün güçler birleştiler, yekvücut oldular. AK Parti gitsin de kim gelirse gelsin demek vatan, millet sevgisinden ülkenin âli menfaatini düşünmekten gelmiyor. Sadece kendi çıkarlarını düşünmekten başka bir şey değildir. Bu ülke hepimizin, ne yaparlarsa yapsınlar yüzyıllardır bir olarak yaşadığımız bu topraklarda birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklardır. Burada sizlerde ülkenin milli birliğine, istikrarına, güven ortamına kast edenlere prim vermeyeceğinize inanıyorum” dedi.
Heyet Uslu’ya Çorum’a yapılan Hitit figürlerinin yer aldığı seramik çalışmasını hediye etti.
Ziyarette ÇESOB Başkanı Kılıç’a ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necmettin Uzun, Lütfü Barut ve Duran Ongu eşlik etti.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim