Konya kadar bile büyüklüğü olmayan bir ülkenin sorumsuz ve sabıkalı siyasetçilerinin iki de bir dişlerini göstermesinin beyhude bir çırpınış olduğunu ifade eden Aras, “Türk milleti ne pahasına olursa olsun, kimden, hangi uluslararası kurum veya kuruluştan gelirse gelsin zorba dayatmalara tamam demez, alttan almaz, alamaz.

Türkiye’nin sinir uçlarına dokunan, hassasiyetleriyle oynayan kim olursa olsun sonuçlarına katlanmıştır, bundan sonra da katlanmaya mahkûmdur.

Tarih boyunca kahramanlık destanları yazarak, fırın gibi siperlerde can ve kan takviyesi yaparak elde ettiği tarihi haklarından, milli kimlik ve geleceğinden vazgeçmeyecektir.

Artık günümüzde herkes pozisyonunu Türkiye’ye göre belirlemek mecburiyetindedir. Asır Türk asrıdır. Hedef Kızılelma, hedef Turan ülküsüdür.

Yunanistan’ın maceraperest bakanı ve aynı düşünceye sahip siyasetçileri önümüzü kesmeye kalkışırlarsa, enselerinden tutacak irade dimdik ayaktadır. 1920’li yıllarda olduğu gibi Anadolu’da hazır beklemektedir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim