Ziyarette yaptığı konuşmada 24 Haziran’da Türkiye’nin; Al Bayrak Sistemi’nde buluşacağını, Üç Hilal’de uzlaşacağını ve Cumhur İttifakı’nda kucaklaşacağını dile getiren Aras, “24 Haziran Türkiye’nin kader anı, tünelden önceki son çıkışıdır” dedi.

Geride kalan yıllarda, mükâfatı çile, madalyası yara, armağanı şehadet olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in, Türkiye’nin geleceğinde artık tam ve kesin söz sahibi olacağını belirten Aras, emperyalist ve muhasım odakların ülkeyi köşeye sıkıştırmak istediğini, milletten intikam almak için fırsat kolladıklarını vurguladı.

Türk ve İslam beldelerinin hüsran yumağında olduğunu belirten Mehmet Akif Aras, teröristler, Türk ve Türkiye düşmanlarının tedavülde olduğunu vurguladı.

PKK-FETÖ-IŞİD-PYD-YPG ve DHKP-C ‘nin birbiriyle paslaşıp Haçlı emellerini canlı tuttuklarını kaydeden Aras, amacın Türk milletiyle hesaplaşmak, tarihi ve kanlı şark meselesini canice tamamlamak olduğunu belirtti. Vatana çöreklenmek ve insanları birbirine düşürmek için her yolun denendiğini belirten Aras, “15 Temmuz’da son iki asrın en vahşi işgal girişimlerinden birisine maruz kaldık.

15 Temmuz’da netice alamadılar, çünkü Türk milleti kutlu bir ayaklanışla, muazzam bir dirilişle tanklara, toplara, mermi ve bomba fırlatan helikopterlerle uçaklara göğsünü gerdi. İşgal planları yerle yeksan edildi. Hain ve hasmane niyetler bitti mi, elbette hayır. Vazgeçtiler mi, elbette asla. Zaaf anımızı bekliyorlar. Yumuşak karnımızı yokluyorlar, rehavetimizi gözlüyorlar. Mesele vatan meselesidir. Mesele bağımsızlık meselesidir. Gerçekten mesele milli bekamızın korunmasında düğümlenmektedir. Ya devlet başa ya kuzgun leşe diyeceğiz.

Ya var olacağız, ya da mezarımızı kazacağız. Ya olacağız, ya da yok olacağız. Artık başka çare ve seçenek kalmamıştır.

Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyoruz. Biz bu ülkeyi, bu vatanı, bu milleti karşılık beklemeden, ödül, iltifat ummadan sevdik.

Sevmekten de yorulmayacağız, gönülleri kazanma mücadelemizden sapma göstermeyeceğiz.

Kimsesizlerin sesi, mazlumların sözü, garibanların eli, masumların nefesi, mağdurların yumruğu olacağız” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim