Emeklilere daha önce söz verildiğini hatırlatan Ceylan, bunun da kısa sürede ihale aşamasına geleceğini anlattı. Mayıs ayının sonunda proje işlemlerinin tamamlanacağını ve temmuz ayı içinde de emeklilerle birlikte konutların temelinin atılacağını vurgulayan Ahmet Sami Ceylan, ilk etapta 750 konut yapılacağını ve bunun devamının da geleceğini vurguladı.

Halk ne istiyorsa iktidar partisi oyarak yerine getirdiklerini anlatan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, halkın teröre sırtını dayayanların dokunulmazlığının kaldırılmasını istediğini yaptıklarını, şimdi de idam kararı sözünün yerine getirileceğini dile getirdi.

Zor bir dönemden geçileceğini belirten Ceylan, dünya üzerindeki terör örgütlerinin Türkiye üzerine oynadığını ancak hiçbir ülkenin Türkiye’den bir bez parçası kadar toprak alamayacağını vurguladı. Ülke geleceği ve çocuklar için bir olmak zorunda olunduğunu söyleyen Ahmet Sami Ceylan, “Parlamenter sistem tıkandı bunun değişmesi gerek. Geleceğin Türkiye’sini sağlama almak, bizim çektiklerimizi çocuklarımızın çekmemesi parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmemiz gerekiyor. Bu rejim değişikliği değil, sistem değişikliğidir. Ülkenin üniter yapısı korunacaktır” dedi.(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim