Star TV’de birkaç yıldır her gün yayınlanan ve izleyicinin beğenisini kazanan dizide Banu ve Melih karakterini başarıyla canlandıran Begüm Topçu Turay ve Cantuğ Turay Çorumlu hemşerimiz yazar ve tiyatro oyuncusu Şahin Örgel’in yazdığı romantik komedi türündeki “Aşk Kasıntısı” isimli oyunu ilimizde sahneleyecek.
Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda 7 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de sahnelenecek ve Deniz Gökçe yersel’in yönettiği oyunda rol alan ikili Çorumlu hayranlarıyla da buluşma imkanı bulacak. Sezon başından beri aynı oyunla ülkede ayak basmadık yer bırakmayan ve seyircinin ilgisiyle karşılaşan yıldız oyuncular, oyunun yazarının memleketinde sahnede olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Oyun davetiyeleri Devlet Tiyatrosu gişesinden temine edilebilecek.
Günümüz insanlarının yaşadığı sorunlar, kadın-erkek ilişkileri ve iş hayatını mizahi bir dille ele alan oyun, kimi zaman seyirciyi de içine alarak interaktif bir hal alıyor. Seyircileri kimi zaman güldüren kimi zaman ise hüzünlendiren tek perdelik oyun hepimizin hayatından kesitler sunuyor.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim