Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hitit Üniversitesi tarafından birlikte yürütülen projeler değerlendirilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “İlimize, insanımıza katma değer olarak Hitit Üniversitesi ile birlikte pek çok başarılı proje yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz. Sayın Rektörümüze Çorum’da eğitimin kalitesini artırma noktasında bize verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Reha Metin Alkan da, insan yetiştiren kurumlar olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bugüne kadar pek çok ortak çalışma yaptıklarını dile getirerek, hızla değişen dünyada günün şartlarını dikkate alarak birlikte yeni projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.(Haber Merkezi) nkara’ya gönderilen eseri ile Türkiye derecesi beklediklerini belirterek açıldığı ilk yıl ilçeye ve okula bu anlamlı yarışmada birincilik kazandıran öğrenciye, Edebiyat Öğretmeni  Elife Aydemir, Güzey ailesi ve emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ettiklerini dile getirdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim