Ortopedi ve Travmatoloji bölümünün gerek hastaneleri için gerekse de Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan, acil müdahale ve tedavi gerektiren Ortopedi ve Travmatoloji bölümü için Opr. Dr. Ali Aydoğdu’yu kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır” diye konuştu.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Ali Aydoğdu ise, Çorum Özel Hastanesi’nde hemşerilerine hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aydoğdu, yurttaşların taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceğini söyledi.

Aslen Çorumlu olan Opr. Dr. Ali Aydoğdu 1979 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Tıp Fakültesini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Uzmanlığını da Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayan Aydoğdu, ilk görev yeri olan ve 5 yıldır görev yaptığı Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ayrılarak Çorum Özel Hastanesi’ne başladı. Evli ve ikisi kız ikisi erkek 4 çocuk babası.

Alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Aydoğdu, çocuk ortopedisi, diz, kalça, omuz kireçlenme tedavisi ve protez ameliyatları, diz ayak bileği, omuz gibi eklemlerdeki bağ yırtıkları ve kıkırdak lezyonlarının artroskopik (kapalı) tedavisi,

menisküs yırtıklarının tedavisi, kemik ve yumuşak doku enfeksiyonlarının medikal ve cerrahi tedavisi, omurga ağrılarının tedavisi, kemik kırıklarının tedavisi ve cerrahisi,

ayak hastalıkları ve el cerrahisi alanlarında güncel tedavi yöntemleriyle hizmet verecek.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim