Uzunca bir süreden beri yoğun bakımda tedavi gördüğü Çorum Özel Hastanesi’nde, Çarşamba akşamı saat 21.30 sıralarında hayata veda eden Osman Müftüoğlu için cenaze töreni düzenlendi.

Çorumspor Kulübü Başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Osman Müftüoğlu, yakalandığı amansız hastalığı, Amerika’da geçirdiği ameliyattan sonra yenmiş, ancak hastalık bir süre sonra yeniden nüksetmişti.

Gülendam Müftüoğlu’nun eşi, Banu Ülkü, Esra Kaya ve Taha Müftüoğlu’nun babaları, merhume Müşerref Arslan, Hicabi Müftüoğlu ve Mesrure Arslan’ın kardeşleri, Dilek Taşkaldıran ve Mustafa Müftüoğlu’nun ağabeyleri, Mehmet Ülkü ile Selim Kaya’nın kayınpederleri olan Osman Müftüoğlu’nun cenazesi, dün ilk olarak saat 11.00’de Özel Hastane’den alınarak Ulucami’ye getirildi.

Müftüoğlu’nun naaşı, Karakeçili Camii Emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak’ın Cuma namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verildi.

Müftüoğlu’nun cenazesine AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu, 19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İl Müftüsü Ahmet Akın, Çorumgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, bazı kurum müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

ÇORUM HABER merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Çorumgaz Camiasına başsağlığı diler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim