AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, iade-i ziyaretleri kapsamında 50 bin üyesiyle sivil toplum kuruluşlarının başında gelen ÇESOB’u ziyaret ederek, önceliği esnafa verdi.
Beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret eden Bekiroğlu, “AK Parti olarak esnaf kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.
Ziyarette İç Güvenlik Yasa Tasarısı ile ilgili bazı yanlış anlaşılmaların da olduğunu aktaran AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, tasarı ile yüzünü kapatarak işyerlerine molotof atan, işyerlerini yağmalayan, esnafın malına zarar veren kişilere ağır cezalar geleceğini, bunun da esnafın menfaatine olacağını söyledi.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, sivil toplum kuruluşları içerisinde kendilerine öncelik vermesinden ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Bekiroğlu’na teşekkür etti. Kılıç, ziyarette ayrıca büyük marketlerin küçük esnafı yok etmeye devam ettiğini ifade ederek, bunun önüne geçilmesini istedi.
Bekiroğlu da, Kılıç’tan marketlerle ilgili bir dosya hazırlamasını isteyerek, konuyu önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde istişare edeceklerinin sözünü verdi.
Ziyarette ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Yönetim Kurulu üyeleri Duran Ongu, Necmettin Uzun ve Lütfi Barut ile Oda Başkanları Erdoğan Çerikçi, Adem Çıkık, Mehmet Gayretli ve İsmet Çıtak hazır bulundu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim