Alınan bilgiye göre Kale Mahallesi’nde A.J.M.A.B isimli yabancı uyruklu kişinin sevk ve idaresindeki araca bilinmeyen bir araç çarparak kayıplara karıştı. Kazada yaralanan olmadı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde ise İ.D yönetimindeki motosiklet yolda seyir halinde iken kaydı. Yere düşen sürücü yaralandı. Gülabibey Mahallesi’nde G.D yönetimindeki araç S.K isimli kişiye çarparak yaraladı. Gülabibey Mahallesi’nde ise M.E yönetimindeki araç seyir halinde iken durakta otobüsten inen S.Ö isimli kişiye çarparak yaraladı. Yaralı kişi hastanede tedavi altına alındı.

Ulukavak Mahallesi’nde F.Ş. yönetimindeki araç S.Ç yönetimindeki park halinde bulunan araca çarptı. Kazada bir sürücü ile araçta yolcu olarak buluna Ç.K isimli kişi yaralandı. Ulukavak Mahalllesi’ndeki diğer kazada E.K yönetimindeki araç ile Ö.D yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte E.D ve R.D isimli kişiler yaralandı.

Sungurlu’nun Yenihayat Mahallesi’ndeki kazada M.Ö yönetimindeki araç tek taraflı kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.E ve G.D isimli kişiler yaralandı. Sungurlu Hacattepe Mahallesi’nde ise A.K ve C.T isimli sürücülerin yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada sürücüler yaralandı.

Çorum istikametinden Alaca istikametine seyir halinde bulunan M.Ö (40) yönetimindeki araç yolun kaygan olması sebebi ile Şeker Fabrikası Kavşağı’nda kaldırıma çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan E.G (26) isimli kişi yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Merkez Seyfe Köyü istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan M.K (50) yönetimindeki araç ise yolun kaygan olması sonucu orta refüje çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan A.E (33) isimli kişi kendi imkanları ile Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek tedavi oldu. Araç sürücüsünün de alkollü olduğu öğrenildi.

Çorum istikametinden Laçin istikametine seyir halinde bulunan A.D (36) isimli kişi de Kırkdilim mevkiinde yolun kaygan olması sebebi ile bariyere çarptı. Kazada yaralanan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çorum Ankara yolu Koparan mevkiinde ise R.D (37) isimli kişinin yönetimindeki araç şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü kaldırıldığı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sungurlu istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan N.K (72) yönetimindeki araç yolun kaygan olması sebebi ile bariyere çarparak kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü yara almazken, yolcu olarak bulunan N.K (65) yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Amasya istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan M.P (40) yönetimindeki araç Boğazkaya mevkiinde yine yağışlar nedeniyle yolun kaygan olması sebebi ile takla attı. Kazada araç sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Mecitözü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim