Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi Başkanı Selim Aydın’ın yanı sıra Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların il temsilcileri katıldı.
200 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinlikte konuşan Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, “Şehitlerimiz, vatanımız için canlarını feda ettiler. Bu topraklarda yaşamamızı da onlara borçluyuz. Bugün burada Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği olarak diktiğimiz 200 fidan şehitlerimiz için yeşerecek. Bizler, aziz şehitlerimizin hatıralarını her daim canlı tutacağız. Her yıl geleneksel olarak şehitlerimiz anısına fidanlarımızı toprakla buluşturacağız. Tarih boyunca vatan ve bayrak için, bugün ise milletin bekası ve esenliği uğruna şehit olan kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” ifadelerini kullandı.
Selim Aydın, “Bu mübarek Miraç Kandili gününde, Yüce Rabbimizden ülkemize ve milletimize musallat olan tüm dert ve belaların defolmasını diliyoruz. Adaletin ve ahlâkın tesisini temenni ediyoruz. Bu mübarek gün ile çakışan 3 Mayıs Türkçülük Bayramımızda bir olmanın, iri olmanın ve diri olmanın hazzını bir defa daha tüm hücrelerimizle hissediyoruz.” diye konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim