Okula başladıkları 1964 yılından beri dostluklarını sıcak bir biçimde sürdüren sınıf arkadaşları, Çorum’da, Ortaköy Şapinuva, Alacahöyük ve Boğazkale Hattuşa’yı gezdiler, İskilip ve Oğuzlar’ın ardından, Amasya’nın tarihi kent dokusunu teneffüs ettiler.

Eczacı konuklara, dünya çapında örnek nitelikteki Ahlatcı Altın Rafinerisi’ni, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı bizzat gezdirdi. Konuklar, Ahlatcı’nın mütevazı ve sıcak yaklaşımı karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

Çorum ve Amasya gezisine katılan eczacılar şunlar: Adnan Sabuncu, Özden Gönül, Fügen Akan, Engin Akan, Ruhan Araç, Nüvit Ertunga, Zeynep Asal, Yeşim Sümer ve Işıl Ünlüer.

Gezinin her bakımdan çok güzel geçtiğini belirten Adnan Sabuncu, başta Ahmet Ahlatcı’ya, Çorum Dalgıçlar ve Amasya Sarı Konaklar otellerinin yöneticilerine ve personeline, unutulmaz gezileri boyunca büyük özveri ve emeğini esirgemeyen Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şefi Sümeyra Şengül’e, yardımlarını gördükleri tüm görevlilere teşekkürlerini ifade etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim