Açılış törenine AKP Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt, Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkan Yardımları Zeki Gül, Alper Zahir ve Turhan Candan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Gıda ortakları Selahattin Zelveci, Nevzat Kaya, Suat Kaya, Fatih Balcı, Hasan Zelveci ve Erdal Çoban’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde kısa bir selâmlama konuşması yapan Hitit Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, 33 yıllık bir tecrübe ve Çorum halkının desteğiyle her geçen gün büyüdüklerini belirterek, “Ancak Bahçelievler Mahallesi, Hitit Gıda için gerçekten bir kara sevda idi. Hani ilkokul çağında âşık olursun, birisini çok seversin ya işte bizim içimizde de Bahçelievler Mahallesi böyle bir duyguydu. Bu şubemizle Hitit Gıda olarak bir bakıma çocukluk aşkımıza kavuşmuş oluyoruz.” dedi.
“En Büyük Patron, Müşteridir” prensibiyle Çorum ve Bölge halkına hizmet sunmanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Selahattin Zelveci, “Hitit Gıda olarak yeni atılımlar yapmak, kaliteyi devamlı kılmak, yeni istihdam alanları oluşturmak ve Çorum’dan aldığını Çorum’la paylaşmak önceliklerimiz arasındadır. Bize Hitit Gıda ruhunu aşılayan ahirete intikal etmiş ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, Hitit Gıda ruhunu yaşatmak için gecesini gündüzüne katan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Daha sonra yeni şubenin açılış kurdelesi okunan duanın ardından Milletvekili Kurt, Vali Yardımcısı Zaman, Belediye Başkan Yardımcısı Gül, TSO Başkanı Başaranhıncal ile Hitit Gıda ortakları Selahattin Zelveci ve Erdal Çoban tarafından hep birlikte kesildi.




(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim