Uğur Mumcu Caddesi, 117 numarada bulunan Enza Home Çorum Şubesi görkemli bir törenle hizmete girdi.
Açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Yataş Grup Türkiye Satış Direktörü İlhan Tunçman ve çok sayıda davetli katıldı.
Kokteyl ile başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Yataş Grup Satış Direktörü İlhan Tunçman, Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş.’nin 1976 yılında Kayseri’de Anadolu’nun ilk sünger fabrikası olarak kurulduğunu anımsatarak, “Bugün mobilya, yatak ve ev tekstili alanlarında geniş ürün gamı ve 240 satış noktamızla hizmet sunuyoruz.” dedi.
Daha sonra yapılan duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi Belediye Başkan Yardımcısı Candan ve Yataş Satış Direktörü Tunçman tarafından kesildi.
40 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren Niğde kökenli Erdem Ailesi’nin sahibi olduğu Enza Home Çorum Şubesi, 5 katlı ve 2000 metrekare teşhir alanına sahip.
Ahmet ve Mustafa Erdem kardeşler, Yataş Grup’un 1992 yılında Türkiye’deki konsept mağaza anlayışını ilk başlatan kuruluş olduğunu belirterek, “Yataş’ın mobilya, yatak ve ev tekstili markası olan Enza Home’u Çorumlular’la buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Yataş özellikle yatak ve uyku seti alnında iddialı bir marka ve Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip. Tüm Çorum halkını yemek odasından genç odasına, yatak çeşitlerinden tekstil ve aksesuara kadar birbirinden modern ve yenilikçi ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz.” dediler.




(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim