Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) işbirliğiyle, Hitit Üniversitesi Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda düzenlenen 10’da 10 Girişimcilik Günleri-2’nin dördüncü etkinliği gerçekleştirildi. Programa Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Karakaş, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk ile kurul üyeleri, SBMYO Öğretim Görevlileri ve öğrencileri katıldı.

Hitit Üniversitesi SBMYO Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Fatih Şanöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğin konukları ise Ahlatçı Grup İnsan Kaynakları Yöneticisi Cenk Aras ve Boyraz Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Boyraz oldu. Bu haftaki programda “İnsan Kaynakları” ve “Ar-Ge” konuları ele alındı. Oldukça verimli geçen söyleşi Cenk Aras ve Mehmet Akif Boyraz’ın öğrencilerin sorularını yanıtlaması ile son buldu.

Söyleşiler hakkında bilgi veren TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, girişimci gençleri her alan da bilgilendirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Söyleşilere tüm girişimcileri davet eden Çabuk, “5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 10.30’da Hitit Üniversitesi Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda, “Pazarlama ve Müşteri İlişkileri’nin ele alınacağı söyleşimize sizleri bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim