YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, bu vatanı emanet edeceğimiz nesillerin çağdaş, eğitimli, ilim ve irfan dolu nesiller olmasını istemekteydi. Bizler de bu yol üzerinde ilerliyoruz.” diyerek, gelecek kuşakların yaşam haklarına saygı duymayı, çok müdahale etmeden, her daim ekolojik dengeyi korumayı amaçladıklarını söyledi.
ETL Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve English Academy ile işbirliği halinde Samsun Anemon Otel’de, Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe, Şehit ve Gazi derneklerinin üyeleri de katıldı.
Türkoğlu yemekte yaptığı konuşmada, “Her ay elektrik tüketiminizin dışında YEDAŞ hayatımızın neresinde var diye sorguladığınızda göreceksiniz ki, YEDAŞ kalıcı ilişkiler kurarak uyguladığı kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile hayatınızın bir alanında mutlaka var” diye konuştu.
Şehit ve gazi çocuklarına İngilizce eğitim katkısı veren ETL’ye teşekkür eden Türkoğlu, “Dünya ölçeğinde hedefleri olan, Avrupa'nın ilk 10 şirketi arasında olmayı vizyon edinmiş bir şirketin Avrupa'ya göndereceği başarılı öğrencilerin yabancı diline bu vesile ile katkı sağlamış olacağız.” dedi.
(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim