TFF 3.Lig’de 2017-18 sezonunun ikinci yarısı bugün başlıyor. 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, devrenin ilk maçında yarın sahasında İstanbul temsilcilerinden Büyükçekmece Tepecikspor’la karşılaşacak.

Sezonun ilk yarısını 17 maçta topladığı 32 puanla lider Uşakspor’un 5 puan gerisinde 2.sırada tamamlayan Çorum Belediyespor, puan farkını kapatıp sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda tüm maçlarını kazanmak için mücadele edecek olan Çorum Belediyespor, yarınki Tepecikspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla yaptı. Kırmızı-Siyahlılarda kırmızı kart cezalısı Emre Yüksektepe dışında cezalı bulunmuyor.

İlk 5 mücadelesi veren Tepecikspor da iddialı. İstanbul temsilcisi, zorlu Çorum deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Tepecikspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

32 puanlı 2.sıradaki Çorum Belediye ile 24 puanlı 7.sıradaki Büyükçekmece Tepecikspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Bursa bölgesi C klasman hakemlerinden Süleyman Soyutürk yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Soyutürk’ün yardımcılıklarını ise Çanakkale bölgesinden Necdet Çelik ve Kocaeli bölgesinden Şefik Öner yapacak. Balıkesir bölgesinden Tolga Tugay İnan da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim