Çorum Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin açılış töreninde konuşan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, federasyon olarak Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’na her zaman destek olacaklarını söyledi.
Apaydın, “Kamyoncu esnafıyla, tırcı esnafıyla, minibüs ve servis aracı işletmecileriyle bizler büyük bir aileyiz. Türkiye’de 1 buçuk milyon esnafımız var. Esnafımızın bir bölümü kayıt altında iken bir bölümü de kayıt dışı faaliyet gösteriyor. Bu vatandaşlarımızın çok büyük sıkıntılarının olduğunu ve çok zor şartlar altında çalıştıklarını biliyoruz. Fakat her gün biraz daha iyiye gitmekteyiz. Gün gelecek, çok daha iyi yerlere geleceğiz. Vatanımıza, milletimize ve toprağımıza sahip çıkarak işimize devam edeceğiz” dedi.
İl ve ilçe belediye başkanlarının esnafla bütünleşmesinin ve ortak proje üretilmesinin mutluluk verici olduğunu belirten Apaydın, “Çorum’un eski Kamyon Garajı, şehir içinde ve trafiğe engelleyen bir yerdeydi. Umudum bu yeni garajın en iyi şekilde esnafımıza hizmet vermesidir. Federasyon olarak Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’na güç vereceğiz” diye konuştu.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim