TURHAL TSO'YA İLK ÜYE OLAN
21 KURUCUYA ONUR PLAKETİ
1965 yılında kurulan Turhal TSO'nun ilk üyeleri Cengiz Biber, H.Ömer Erçeken, Necati Pekdemir, Dursun Akbaş, Mehmet Yıldız, Muharrem Yüksel, Niyazi Büke, Nazım Özden, Nevzat Pekdemir, İbrahim Ahıska, Ahmet Uzar, Dursun Bahçeci, Fehmi Okucu, Kadir Asan, Mehmet Özçetin, Mehmet Ünser, Mehmet Kaymaz, Ziya Şimşek, İsmet Çenesiz, İlhan Çenesiz ve Ahmet Demirer'e katkılarından ve özverili çalışmalarından dolayı onur plaketi verildi.
Törende konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bölgesel olarak Türk ekonomisine fayda sağlayan Turhal TSO Başkanı Ömer Çenesiz başta olmak üzere tüm üyelere ve geçmişi unutmayarak 50 yıl önce odanın kuruluşunda görev alan ilk üyeleri ödüllendiren TSO yönetimine teşekkür etti. Hisarcıklıoğlu, sadece iş hayatı değil her türlü toplumsal konuda duyarlı davranan Anadolulu iş adamlarının ülkemiz ekonomisi adına katkılarının her daim devam edeceğine inandığını belirtti. Turhal TSO'nun girişimci bile ihraç ettiğine de esprili bir şekilde değinen Hisarcıklıoğlu, yıllık 50 milyon dolara yaklaşan ihracat rakamlarıyla Türkiye’de ilçeler arasında sayılı konumda bulunmasından dolayı Turhal'ı tebrik etti.
Turhal TSO Başkanı Ömer Çenesiz ise konuşmasında, Turhal’ın Cumhuriyetin ilk fabrikalarından biri olan şeker fabrikasının kurulmasına öncülük ettiğini ve bölgede sanayileşme konusunda özel bir konumda olduklarını, altyapı yatırımlarıyla da bölgenin tarımsal sanayide de başarılı olacağını vurguladı.

İLK ŞEREF ÜYELİĞİ ERDEM ÇENESİZ'E
TTSO tarafından ilk kez Turhal doğumlu Çorumlu iş adamı Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz'e verilen 'Şeref Üyeliği Belgesi' TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi. Erdem Çenesiz , Turhal Ticaret ve Sanayi Odası’nın "Şeref Üyesi"olarak takdir edilmesinden dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu; bu saygın ünvan ile Turhal TSO'nun kendisine bir sorumluluk yüklediğini ve var gücüyle bu ünvana layık olabilmek için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim