Ankara’da ulaşım hizmetleri veren Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü’nde (EGO) uzun yıllar çalıştıktan sonra Türkiye Elektrik Kurumu’ndan (TEK) emekli Enver Sınayuç uzun süredir Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) tedavi görüyordu.

Ayşe Sınayuç’un eşi, Tolga ve Tolunay Sınayuç’un babaları, Yağız Efe Sınayuç’un dedesi, merhum Osman Tuncay Sınayuç ile Sevim Yücel’in ağabeyleri, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Volkan Sınayuç’un ve Ahlatcı Altın Rafinerisi çalışanlarından Hayrettin Sınayuç’un amcaları, Murat Yücel, Kerem Yücel ve Aslı Yücel Kaygusuz’un dayısı olan ve geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde hayatını kaybeden Enver Sınayuç, Ankara Karşıyaka Mezarlığı içerisinde bulunan camide İkindi Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Aynı cenaze namazında merhum Uğur Mumcu’nun avukatı, Ankara Barosu eski avukatlarından Cumhuriyet Gazetesi Yazarı ünlü hukukçu ve yazar Mehmet Emin Değer de son yolculuğuna uğurlandı. Cenazelerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan ile çok sayıda CHP yöneticisi de hazır bulundu.

ÇORUM HABER, merhuma Allah’tan rahmet, başta Volkan Sınayuç olmak üzere ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim