Aralarında Sungurlulu işadamı Levent Öztekin’in de bulunduğu yüksek mühendis Gökhan Yürürer ve şirket yöneticisi Semih Çelik’ten oluşan Trio ekibinin objektiflerine yansıyan fotoğraflar sergilenecek.

1-11 Şubat tarihlerinde Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak sergiden elde edilecek tüm gelir ağaçlandırma çalışmalarında kullanılacak.

Serginin açılışı 1 Şubat Çarşamba günü saat 12.30’da çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilecek. (Haber Merkezi) rım’ın verdiği müjdenin bir an önce hayata geçmesini bekliyor. Sicil affından yararlanabilmek için bankalara olan borçların 6 ay içinde ödenmesi gerekiyor. Bunun için de KOSGEB kredilerinin önemi daha da arttı” diye konuştu. 

“KOSGEB KREDİSİ CANSUYU OLACAK”

Esnaf ve sanatkârları yakından ilgilendiren Sicil affına ilişkin kanunun çıkması ve şimdi de KOSGEB kredilerine ilişkin kanunun çıkarılması ve uygulamaya konulması ile piyasaların rahatlayacağını belirten Palandöken, “2016 yılında yaklaşık 235 bin esnaf 50 bin liralık 0 faizli kredi için müracaat etmiş ama olumsuz sonuçla karşılaşmıştı. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da belirttiği gibi hak eden ve şartları tutan herkese 50 bin liralık 0 faizli kredinin verilmesi ile piyasalar rahatlayacak ve ekonomiye can suyu olacak. Böylece hem esnafımız sıkıntıdan kurtulacak hem de piyasaya sıcak para girişi ile sağlanmış olacak. Esnafımız merak etmesin 50 bin TL’lik 0 faizli krediye ilişkin çalışmaları yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.  

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim