Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, İstanbul deplasmanında Büyükçekmece Tepecikspor’u 2-0 yendikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, “Önemli olan devamını getirebilmek. Biz de devamını getirmek için çalışacağız” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan ve şimdilik sadece 1 maç kazandıklarını kaydeden genç teknik adam, “İstanbul deplasmanında oynadığımız ilk maçtan 3 puanla ayrılmamız bizim için sevindirici. Ancak sade 1 maçta istediğimizi aldık. Önemli olan bunun devamını getirebilmek ve biz de bunun için çalışacağız.

Sezona başladığımız günden beri lige iyi hazırlandık. Futbolcularımıza ligin önemini anlattık. Onlar da sahada gerek hırsları, gerekse de kazanma arzularıyla ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve sonuçta haklı bir galibiyet aldılar. Hepsini kutluyorum” dedi.

Sezona iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını ve moral bulduklarını söyleyen Yusuf Tokuş, Ziraat Türkiye Kupası’nda da gidebildikleri yere kadar gitmeye çalışacaklarını söyledi. Kendileri için ligin daha önemli olduğuna dikkat çeken Tokuş, “Tepecikspor maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde Çarşamba günü Yozgatspor’la oynayacağımız Türkiye Kupası ve 10 Eylül’de Adliyespor’la oynayacağımız lig maçı var. Önce Yozgatspor’la oynayacağımız için bu maça odaklandık. Yozgatspor’u yenip üst tura çıkmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim