Ayrıca Oda aidat ödemelerini kolaylaştıran, Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte ödeme imkânı da işbirliği kapsamında üyelere sunuluyor.
Yenilikçi ürün ve uygulamalarıyla farklılaşan DenizBank, yeni işbirlikleriyle çalışmalarına devam ediyor. DenizBank, bu kapsamda Çorum SMMMO ile yeni bir işbirliği protokolü imzaladı.
DenizBank Çorum Gazi Caddesi Şube Müdürü Ferda Elmacı ile Çorum SMMMO Başkanı Ali Can Doğan’ın karşılıklı imzalarıyla yapılan anlaşma ile Oda üyeleri, DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecek. Üyeler Oda’ya ait POS cihazı üzerinden Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte aidatlarını ödeme imkânına da sahip olacak. Ayrıca üyelere tesis edilen POS cihazı, teslim tarihinden itibaren bir yıl boyunca yönetim ücretinden muaf tutulacak.
İki kurum arasındaki işbirliğiyle ilgili açıklama yapan Çorum Gazi Caddesi Şube Müdürü Ferda Elmacı “Çorum SMMM Odası ile yaptığımız protokol; Oda üyelerine DenizBank Afili Bankacılık özel avantajlarını sunuyor. Meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak amacımız, Afili Bankacılık hizmetlerimizi Oda’mız ile buluşturmak, hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Oda üyelerimiz bundan böyle kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti, kredi/mevduat ve yatırım ürünlerinde ayrıcalıklı fiyatlamalar, Afili İletişim Hattı (0212 3402121) ile kesintisiz ve öncelikli hizmet gibi Afili Bankacılık hizmetlerinden yararlanabilecekler. Benzer şekilde Afili Bonus Platinum kredi kartı ile Oda üyelerimizin sosyal hayatlarına da değer katıyoruz. Pazar kahvaltılarında %30, Havalimanı otoparklarında %50 indirim fırsatı, tiyatro, sinema ve restoranlarda çok özel indirim avantajları gibi fark yaratan uygulamalar Oda üyelerimizi bekliyor. Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerini DenizBank’ın avantajlı hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim