İl Başkanı Bekiroğlu; Erdoğan Çerikçi ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları nezaket ziyaretine yönelik; “Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifimiz, esnafımız ve vatandaşlarımız için önemli bir yer teşekkül etmektedir. Bizler sizler gibi toplum yararına hizmet eden STK’larımızın her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz. Bizler ile aynı misyon ve vizyona sahipsiniz.
Ayrıca 15 Temmuz gecesi ülkemizin millet iradesine yapılan hain ve alçakça saldırıda bizlerle beraber birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenizden dolayı da teşekkür ediyorum.15 Temmuz’dan itibaren yaşanan süreçte meydanları Cumhurbaşkanımızın bir çağrısı üzerine doldurdunuz.
Vatanımıza, bayrağımıza ve milletimizin geleceğine sahip çıktığınız için sonsuz şükranlarımı şahsınızda diğer arkadaşlara da iletmenizi isteyerek tekrar teşekkür ederim.
Mevlam bir daha böyle elim durumları yaşamamızı nasip etmesin, ülkemizin yarınlarına gölge düşürmek isteyen içeride ve dışarıda yer alan şer odaklarına fırsat vermesin. 15 Temmuz gecesinde Milli İradeye sahip çıkarken Hakk’ın rahmetine kavuşan Aziz Şehitlerimizi ve dün de Elazığ’da yaşanan terör olayında hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
Erdoğan Çerikçi ise "İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bir uyum içerisinde birlikte hareket ederek güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmalardan dolayı şahsınızda AK Parti ailesini tebrik ediyorum. Kooperatif olarak her zaman sizler gibi milletimize en güzel hizmeti sunmanın gayesi içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim.
Vatan millet söz konusu olunca her Türk vatandaşı gibi bizler de meydanlarda yer aldık. Yapılan olayları kınıyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar temennisinde bulunuyoruz." dedi. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim