AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, partisinin Ekonomi İşleri ve Ar-Ge Başkanlığı’nın hazırladığı ‘Hitit Üniversitesi ve TSO işbirliğiyle Çorum İli Temel Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yeni Projeler’, 16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması öncesi seçmen bazlı sandık çalışması ve 500 şehit ve gazi ailesinin evlerinde ziyaret edilerek Kur’an’ı Kerim ve ay yıldızlı bayrağımızın hediye edilmesi projesinin örnek gösterildiğini belirterek, Teşkilat Başkanı’nın talimatı üzerine, diğer illerin il başkanlarına Çorum AK Parti Teşkilatlarının üç örnek projesinin sunumunu yaptığını kaydetti.

Karadağ’ın sunum yaptığı üç örnek proje ve diğer projeler şöyle;

“Ekonomi İşler Başkanlığımız ve İl Ar-Ge Başkanlığımızın öncülüğünde ilimiz Hitit Üniversitesi ile ilimiz TSO işbirliğiyle içerisinde “Çorum İli Temel Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yeni Projeler” Şubat 2017 tarihinde rapor hazırlandı. Hazırlanan rapor kamuoyumuz ve iş adamlarımız tarafından takdirle karşılandı. 13 Aralık 2017 tarihinde Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığımıza hazırlanan rapor teslim edilmiştir.

16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması öncesi merkezde bire bir seçmene ulaşılarak hangi sandıktan ne kadar Evet ne kadar Hayır çıkacağının seçmen bazlı sandık çalışması yapıldı. Merkez’de % 59 Evet ve İl genelinde % 65 Evet oy oranı ile 16 Nisan seçimlerinde Türkiye ortalamasının 13,59 üstünde bir oy alınmıştır. Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş Bey’e hazırlanan rapor 4 Mart 2017 tarihinde yapılan İl Danışma Meclisinde kendisine teslim edilmiştir.

İl Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşan 1-Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonu, 2-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ve 3- Esnaf ve Ahilik Komisyonu’nu kurduk.

Sağlık İl Müdürlüğümüzün düzenlediği “Organ Bağışı” kampanyasına Türkiye genelinde bir günde ilk olarak toplu halde il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte katılım sağlanmıştır.

Kızılay Çorum Şubesinin düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına 500 kişilik Türkiye’de ilk olarak toplu katılım sağladık.

Türkiye 6. Olağan İlçe Ana Kademe Kongreleri ile 5.Olağan İlçe Kadın ve Gençlik Kongrelerini bitiren il olduk.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim