Uğur Mumcu Caddesi, 117 numarada bulunan Enza Home Çorum Şubesi, geçtiğimiz yıl 27 Kasım’da gerçekleştirilen görkemli bir törenle hizmete girmişti.

40 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren Niğde kökenli Erdem Ailesi’nin sahibi olduğu Enza Home Çorum Şubesi, 5 katlı ve 2000 metrekare teşhir alanına sahip.

İşletme sahipleri Ahmet ve Mustafa Erdem kardeşler, Yataş Grup’un 1992 yılında Türkiye’deki konsept mağaza anlayışını ilk başlatan kuruluş olduğunu belirterek, “Yataş’ın mobilya, yatak ve ev tekstili markası olan Enza Home’u Çorumlular’la buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Yataş özellikle yatak ve uyku seti alnında iddialı bir marka ve Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip. Bu nedenle 2017 yılı hedeflerimiz arasında Buharaevler ve Bahabey’e iki Yataş Bedding (Yatak) Mağazası açmak bulunuyor.” diye konuştular.

Bugüne kadar Çorum’da 1450 müşteriye ulaştıklarını kaydeden Erdem Kardeşler, açılışlarının 1. yıldönümü dolayısıyla özel indirimler uyguladıklarını dile getirerek, “Tüm Çorum halkını yemek odasından genç odasına, yatak çeşitlerinden tekstil ve aksesuara kadar birbirinden modern ve yenilikçi ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz.” dediler.

Öte yandan Enza Home Çorum Şubesi’nin açılışının 1. yıldönümü dolayısıyla işletme sahipleri Ahmet ve Mustafa Erdem, mağaza çalışanlarıyla birlikte pasta kestiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim